Recensies

Plaats een recensie

COMMENTS (3)
  • Paula en Paul   /   1 februari 2018., 17:24

    Derk is een prima partner voor al je bouwwerkzaamheden. Hij denkt mee, is goed bereikbaar, alert en komt zijn afspraken na. Alles is bespreekbaar en de communicatie is helder. Wij zijn heel blij met het resultaat van onze dak-uitbouw.

  • Arnoud en Corine   /   17 juni 2018., 20:45

    Derk heeft al voor de aankoop van onze woning meegekeken of onze plannen haalbaar waren. Hij denkt mee is realistisch in wat wel en niet haalbaar en verstandig is en komt hierdoor met waardevolle ideeën. Hij en zijn medewerkers werken nauwkeurig en leveren goed resultaat. Na onze verbouwing binnen, heeft hij ook afgelopen voorjaar ons dak geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakpannen. Voor een nieuwe klus, zullen wij hem zeker weer vragen.

  • Dick & Bart   /   4 mei 2020., 11:05

    Veelzijdig en betrokken, dat is Bouwbedrijf Dolstra zeker. Voor Derk is niets een probleem, alles is mogelijk. Hij begrijpt wat je wil, is betrokken en denkt mee, komt met ideeën/ oplossingen en leeft zich in jouw stijl. Hij is goed bereikbaar en komt zijn afspraken na, de planning is goed en haalbaar. Met zijn personeel heeft hij een goede band en is altijd op de hoogte van wat er speelt. Werk wordt netjes uitgevoerd, wij zijn zeer tevreden.

LEAVE A REPLY

loading
×